До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Models.com назвав імена головних моделей року

Грудень – час підсумовувати най-най. На сайті Models.com також з'явився рейтинг популярних персон fashion-індустрії 2018 року. У журі входить більше 250 професіоналів модної сфери (стилісти, дизайнери, фотографи, редактори, перукарі, візажисти, директори модних шкіл та ін.), серед яких Кеті Гранд, Бетані Гардісон, Прабала Гурунг, Еллен фон Унверт, Роббі Спенсер, Джон Пфайфер, Аніта Біттон, П'єрджорджіо дель Моро, Карлос Назаріо, Барбара Ніколі і Лейла Ананна. Також свій вибір робили і найактивніші читачі ресурсу. Всього означено 11 категорій, в кожній з яких обрані чоловік-переможець і жінка-переможець.

Адут Акеч на обкладинці Vogue UK, грудень 2018

Моделлю 2018 року серед дівчат за версією журі Models.com стала Адут Акеч, приз "глядацьких симпатій" отримала Джіджі Хадід. Жіночим проривом року стала Адвоа Абоа, читачі в цій же категорії проголосували за Беллу Хадід. Чоловіком- моделлю 2018 став Альтон Мейсон, читачі віддали свої голоси за Кіта Батлера, який, в свою чергу, переміг у номінації "прорив року" серед чоловіків, а за Альтона Мейсона проголосували в цій же категорії "глядачі". Зіркою року за версією Models.com і їх читачів стала Френ Саммерс. У номінації "повернення року" перемогла одна з головних супермоделей 1990-х Шалом Гарлоу. Зіркою соціальних медіа серед жінок стала Адвоа Абоа, читачі ж проголосували за Кендалл Дженнер.

Шалом Гарлоу на обкладинці Vogue Italia, грудень 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.