До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мішель Обама запустила подкаст: у першому випуску — Барак Обама

Мішель Обама запустила подкаст. Першим гостем шоу став її чоловік і екс-президент США Барак Обама. Дебютний сезон подкасту Мішель Обама присвячує спілкуванню з найближчими: чоловіком, мамою, братом, наставниками і друзями.

Подкаст Michelle Obama Podcast буде виходити на Spotify. Перший випуск вже доступний для прослуховування. У ньому екс-перша леді США розмовляє зі своїм чоловіком про те, якими є сьогодні їхні обов'язки і в чому полягає відповідальність, подружжя обговорює свої відносини зі спільнотами і країною.

Реклама

Ще 25 липня, за п'ять днів до запуску, Мішель Обама повідомила про вихід першого епізоду, а також анонсувала тематику першого сезону Michelle Obama Podcast. "Протягом першого сезону у мене буде більше розмов з найближчими людьми. З моєю мамою, братом, моїм другом і наставником Валері Джаретт. Ви також почуєте голоси багатьох моїх подруг, які завжди були для мене опорою і завжди готові мене вислухати ", — написала Обама у себе в Instagram. Також вона зазначила, що під час соціального дистанціювання важливо інвестувати у стосунки, які роблять нас тими, ким ми є. Чи дізнаємося ми, як робити це на практиці і чи отримаємо кілька порад? Здається, так.

Судячи з першого епізоду, подкаст Мішель Обами справляє враження емпатичного шоу. Ведуча веде діалог про те, що відбувається у світі зараз, підтримуючи людей, які сподіваються знайти безпечне місце — де їх сприймають такими як вони є.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.