До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принц Гаррі та Меган Маркл втратили другу дитину

У колонці New York Times Меган Маркл розповіла про втрату дитини цього літа, назвавши це "майже нестерпним горем".

Меган Маркл і принц Гаррі

У липні, бавлячись із сином Арчі, герцогиня почулася зле. "Після зміни підгузка я відчула різку судому. Разом з Арчі упала на підлогу, і далі наспівуючи колискову, щоб ми обоє трохи заспокоїлися. Досить весела мелодія абсолютно не відповідала моїм почуттям на ту мить, — написала вона в статті для New York TImes. — Тримаючи на руках первістка, я усвідомлювала, що втрачаю другу дитину".

Реклама
Меган Маркл і принц Гаррі

Пізніше разом з принцом Гаррі вони вирушили в одну з лікарень Лос-Анджелеса: "Я відчула липкість його долонь і цілувала його тіло, вологе від наших сліз. Я дивилася на холодні білі стіни навколо і мої очі тьмяніли. Я лише намагалася уявити, який шлях нам із чоловіком ще доведеться пройти, щоб зцілитися після цього горя". "Втрата дитини — це величезне горе, з яким стикається багато сімей, але про це всі здебільшого мовчать. Відчуваючи біль від цієї втрати, ми з Гаррі дізналися, що зі 100 жінок навколо нас приблизно 10—20 стикнулися з проблемою викидня. Це величезна кількість".

Також герцогиня закликала всіх людей бути чуйнішими одне до одного, не боятися цікавитися справами та не мовчати.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.