До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Меган Маркл і принц Гаррі зробили офіційну заяву щодо коронавірусу

Принц Гаррі й Меган Маркл хоч і відмовилися від своїх королівських обов’язків, проте це не унеможливлює їхніх добрих намірів допомогти всьому світу, особливо в такий важкий для всіх період. Герцоги Сассекські зробили офіційну заяву через пандемію коронавірусу на своїй сторінці в Instagram, за якою стежить 11,3 мільйона користувачів.

"Настав час невизначеності. Нині ми потребуємо одне одного як ніколи: для правди, для підтримки, щоб не почуватися самотніми, коли буває дуже страшно. Багато людей тепер потребує підтримки, багато працює, щоб упоратися із цією кризою. Всі ми маємо зробити крок вперед перед загрозою під назвою COVID-19. Це момент прояву людського духу", — відзначили Меган Маркл і принц Гаррі.

Реклама
Принц Гаррі й Меган Маркл

Герцог і герцогиня Сассекські також додали, що самі вестимуть свій акаунт упродовж наступних кількох тижнів. Вони розміщуватимуть важливу інформацію від перевірених експертів щодо Covid-19, поради про те, як бути здоровими, і ділитимуться натхненними історіями з усього світу. "Ми всі беремо участь у цьому разом і як глобальна спільнота можемо підтримувати одне одного в цьому процесі, створивши цифрове сусідство, у якому кожен з нас почуватиметься в безпеці", — резюмували герцоги Меган і Гаррі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.