До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Марко де Вінченцо — новий ментор Polimoda

Засновник бренду Marco De Vincenzo і головний дизайнер шкіряних виробів у Fendi став ментором магістерської програми Polimoda "Дизайн колекцій". У межах програми студенти отримують всебічну підготовку в галузі створення й виробництва дизайнерської колекції, яка була б популярною та відповідала сучасним трендам і купівельним запитам.

У двадцять один рік Марко де Вінченцо доєднався до креативної команди Fendi, де нині обіймає посаду головного дизайнера шкіряних виробів. У 2009 він запустив свій однойменний лейбл і того ж року виграв конкурс Who Is On Next, який організував Vogue Italia. У 2014 році де Вінченцо підписав угоду про партнерство з LVMH, що сприяло міжнародному зростанню бренду.

Реклама

Сьогодні Марко де Вінченцо визнаний у всьому світі як один з найпрогресивніших і цікавих італійських дизайнерів. Його роботи вирізняє вроджена схильність до суперечностей, яка змушує експериментувати й досліджувати інновації в кожній колекції.

Три бліцзапитання до Марко де Вінченцо:

— Що потрібно для створення колекції?

— Інстинкт. Це єдине, чим я дозволяю собі керуватися.

— Якби Ви могли щось змінити в індустрії моди, що б це було?

— Ставлення до часу. Я б хотів, щоб деякі fashion-процеси сповільнилися і я міг би робити менше, але краще.

— Що на Ваш погляд найкраще і найгірше в роботі fashion-дизайнера?

— Для мене в цій роботі немає мінусів. Нам пощастило, що можемо втілювати мрії в життя за допомогою дизайну.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.