До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кохання Девіда Бові та Іман у 42 світлинах

8 січня народився Девід Бові — відомий на весь світ музикант, якого обожнювали мільйони. А він обожнював одну жінку — Іман. Вони одружилися в 1992-му та прожили разом 24 роки, аж до його смерті.

История любви Иман и Дэвида БоуиІман і Девід Бові

В одному з інтерв’ю Девід Бові якось сказав: "Нам дуже пощастило, що ми зустрілися саме в ту мить, коли були так потрібні одне одному, по-справжньому потрібні". Також він нерідко жартував, що їхній роман відповідає всім суспільним штампам, коли рокзірка одружується із супермоделлю. До цього факту обидва ставилися з іронією, адже багато хто не вірив у них, а ці стосунки виявилися коханням на все життя. До того ж ініціатором був музикант, а Іман спершу насторожено поставилася до уваги світової зірки. Але зухвалий та епатажний для всіх Бові в сімейному житті виявився чудовим батьком, щирим другом і вірним партнером. У шлюбі в пари народилася дочка Леслі.

Реклама
Іман і Девід Бові

Попри зірковий статус обох, особисте життя вони намагалися тримати в таємниці, не виставляти напоказ, а кожен їхній спільний вихід зчиняв фурор. Людина-хамелеон і пристрасна красуня неодмінно опинялися в центрі уваги: вона охоче виходила в світ у міні й леопарді, а він однаково легко носив як яскраві жакети, так і скромну класику. Тільки погляньте, як змінювався стиль пари від початку 1990-х. Незмінним залишалося тільки одне — щасливі очі та щирі усмішки.

Фото: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.