До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи Тейлор Свіфт на червоних доріжках

13 грудня американській кантрі-поп-співачці, "Людині року"-2023 за версією журналу Time Тейлор Свіфт виповнюється 34 роки. За свою кар'єру Тейлор стала володаркою численних премій "Греммі" і зібрала десятки статуеток Billboard Music Awards. 2014 року Свіфт брала участь у показі Victoria's Secret. Співачка пройшла подіумом зі знаменитими "ангелами" і заспівала кілька своїх музичних гітів. За рік Тейлор потрапила в рейтинг Forbes як одна з найбільш значущих і впливових жінок у світі. Шанувальники ж люблять Свіфт не тільки за душевність, але і за яскраві образи, а Vogue.ua згадує найкращі виходи Тейлор Свіфт на урочистих заходах.

Тейлор Свіфт у Donna Karan

Тейлор не боїться стилістичних експериментів. Співачка вміло балансує між вибором спокусливих блискучих міні і елегантних вбрань до підлоги. Так, на щорічну премію American Music Awards Тейлор одягнула металізовану сукню Balmain, а на Fragrance Foundation Awards вибрала романтичне білосніжне плаття від Emilio Pucci.

Реклама

<b>тейлор свифт образы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.