До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи Наомі Кемпбелл на червоні доріжки

Британській супермоделі афроямайського походження Наомі Кемпбелл 22 травня виповнюється 49 років. Вона почала свою кар'єру в 15 років і з плином часу стала однією з найуспішніших моделей у світі. У послужному списку Кемпбелл – численні рекламні кампанії, серед яких є Burberry, Balmain, Givenchy і La Perla, участь у показах легендарних модних Будинків – від Versace і Chanel до Valentino і Dolce & Gabbana. Крім того, Наомі стала першою темношкірою дівчиною, яка прикрасила обкладинки французького та англійського журналів Vogue.

Наомі Кемпбелл

Чорна пантера, саме так називають Наомі Кемпбелл у модному товаристві, володіє бездоганним почуттям стилю. Для виходів на червоні доріжки вона обирає максі-сукні, що вдало підкреслюють підтягнуту фігуру моделі. Так, серед улюблених вбрань Кемпбелл є чорні і білі сукні, прикрашені різним пір'ям і провокаційним мереживом, а також золоті і срібні образи з перчею, лелітками чи дрібними кристалами. На честь дня народження легендарної супермоделі 1990-х років Vogue.ua згадує найкращі виходи Наомі Кемпбелл на червоні килимові доріжки.

Реклама

<b>Наоми Кэмпбелл</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.