До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи Лілі Коллінз на червоних доріжках

18 березня святкує свій день народження актриса Лілі Коллінз. Чарівній мініатюрній брюнетці з карими очима, відомій багатьом за головною роллю в серіалі "Емілі в Парижі", виповнюється 35 років. Цей популярний проєкт Netflix переміг у номінації "Найкращий музичний або комедійний телесеріал" 2021 року — і триває досі.

У Лілі Коллінз та Емілі Купер більше спільного, ніж здається на перший погляд. Вони обидві американки, крім того, Лілі в підлітковому віці була дописувачкою авторської колонки в глянсовому модному журналі, а Емілі вирушила до Парижа для роботи в маркетинговій компанії Savior, що співпрацює з модними Домами.

Реклама
Лілі Коллінз, 2017

Спільні ознаки простежуються і в стилі дівчат. Гардероб Лілі Коллінз також містить сукні з флористичними візерунками, всілякі жакети, грайливі міні й елегантні вечірні вбрання. У 2017 році актриса з’явилася в романтичній квітчастій сукні на одне плече із жатим ефектом Ralph & Russo, а 2018 року прийшла на премію BAFTA в елегантному синьому ансамблі, що складається з укороченого строгого жакета й пишної напівпрозорої спідниці. Більше образів Лілі Коллінз на червоних доріжках дивіться в нашій галереї.

<b>Найкращі образи Лілі Коллінз на червоних доріжках</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.