До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи Алеcсандри Амбросіо на червоні доріжки

11 квітня бразильській супермоделі Алеcсандрі Амбросіо виповнюється 38 років. У послужному списку колишнього "ангела" Victoria's Secret є співпраці з Christian Dior, Ralph Lauren, Armani Exchange й іншими відомими брендами, рекламні кампанії Balmain, Calvin Klein, Loewe, Moschino, Jimmy Choo, а також обкладинки Vogue, Harper's Bazaar, Marie Claire, ELLE.

Алессандра Амбросіо в Zuhair Murad

Для вечірніх виходів Амбросіо воліє відверті вбрання, що демонструють ідеальні пропорції і довжину ніг. В арсеналі моделі: хвилясті сукні з високими розрізами біля стегна, блискучі "голі" сукні, атласні і оксамитові вбрання, прикрашені різним драпіруванням, зі сміливим декольте. Так, для світського виходу на вечірку Vanity Fair 2019 року Алессандра вибрала небесно-блакитну плісировану сукню з провокаційним вирізом Zuhair Murad, а на благодійний вечір amfAR Gala 2018 у межах Каннського кінофестивалю одягнула яскраво-рожеву сукню в грецькому стилі Tommy Hilfiger. Vogue.ua зібрав найкращі виходи Алессандри Амбросіо на червоні килимові доріжки.

Реклама

<b>амбросио</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.