До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи знаменитостей на премії SAG Awards 2021

4 квітня відбулася 27-ма церемонія вручення премії Гільдії кіноакторів — SAG Awards. Цього року премія відбулася в диджитальному форматі, однак це не завадило гостям продемонструвати свої ефектні вбрання, які вони ретельно підготували заздалегідь. Замість звичної червоної килимової доріжки зірки красувалися й фотографувалися в урочистих сукнях і брючних костюмах у себе вдома. Ніколь Кідман вибрала сукню з квітчастою вишивкою Armani Privé, Ель Феннінг одягнула ефектний костюм з лелітками Gucci, Кейлі Куоко зачарувала яскраво-рожевою сукнею з об’ємними спущеними рукавами й квіткою на грудях Prabal Gurung, а Зося Мамет з’явилася в елегантному образі Miu Miu.

Аня Тейлор-Джой у сукні Vera Wang та прикрасах Tiffany & Co

Це далеко не всі знаменитості, що полонили шанувальників своїми образами. Аня Тейлор-Джой, відома за гучним серіалом "Хід королеви", вибрала жіночну сукню Vera Wang і доповнила її прикрасами Tiffany & Co. Тим часом не менш відома актриса Емма Коррін, виконавиця ролі принцеси Діани в серіалі "Корона", зробила ставку на вбрання Prada. Найкращі образи знаменитостей на премії SAG Awards 2021 дивіться в нашій галереї.

Реклама

<b>sag awards 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.