До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи Лейтон Містер у серіалі "Пліткарка"

Минуло вже понад 10 років з моменту, як ми востаннє чули знамениту фразу: "Ти знаєш, що любиш мене. XOXO, Пліткарка". Культовий серіал нульових про життя підлітків елітної школи Мангеттена, відомий двома особливостями: драмою, хоч якою безглуздою вона іноді була, і образами головних героїв. Художники костюмів представили акторський склад у модних речах відомих брендів і внаслідок — "Пліткарка" мала неабиякий вплив на стиль цілого покоління.

Кадр із серіалу "Пліткарка"

Одна з головних героїнь серіалу, Блер Волдорф, завжди була на крок попереду від усіх інших. Вона мала бездоганний смак і майстерно поєднувала елегантні, дещо консервативні образи, з несподіваними яскравими відтінками. Блер була експерткою в питаннях змішування принтів, віддавала перевагу сукням і спідницям над штанами, і дуже любила всілякі аксесуари, зокрема й свої фірмові обідки, берети, які стали її візитною карткою.

Реклама
Лейтон Містер у ролі Блер Волдорф у серіалі "Пліткарка"

З настанням ночі, Блер Волдорф з головної адептки стилю препі перетворювалася на розкішну принцесу Верхнього Іст-Сайду. Серед її всіляких кутюрних убрань були: романтична багряна сукня-бюстьє Oscar de la Renta, небесно-блакитний образ із квітчастою вишивкою Elie Saab, пишне вбрання з великими флористичними бутонами Zac Posen і багато які інші, що викликають заздрощі в оточення. Сьогодні 35 років виповнюється актрисі Лейтон Містер, яка виконала роль Королеви Бі. З нагоди цього Vogue.ua пропонує згадати найкращі образи актриси в серіалі "Пліткарка".

<b>Блэр сплетница</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.