До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леді Ґаґа в маленькій чорній сукні Christian Siriano

Модний гардероб Леді Ґаґи ніколи не можна було назвати звичайним, адже навіть коли зірка вирішує вдягнути класичний і позачасовий образ, то завжди додає якусь цікавинку. Так сталося і з недавнім її виходом. Днями Леді Ґаґа відвідала вечірнє шоу Джиммі Кіммела, щоб посприяти просуванню фільму "Дім Ґуччі". Для цієї події актриса й співачка вибрала маленьку чорну сукню з колекції Christian Siriano Pre-Fall 2022. Ґаґа доповнила вбрання лакованими лодочками Giuseppe Zanotti, протисонцевими окулярами Dita у формі "котяче око" та прикрасами з діамантами лос-анджелеського лейблу KatKim.

маленькое черное платье 2022Леді Ґаґа

Але що вирізняло маленьку чорну сукню Christian Siriano від інших подібних убрань, так це об’ємні рукави з тюлю. Прозорі, з рюшами та майже такої самої довжини, як поділ сукні, вони надавали образу грайливого настрою. Варто зазначити, що Крістіан Сіріано надав сукні адаптовного дизайну, а отже, на бажання можна зняти ефектний елемент образу й залишитися лише в лаконічній мінісукні без бретельок, але ця історія не про Леді Ґаґу.

маленькое черное платье 2022Леді Ґаґа
маленькое черное платье 2022Леді Ґаґа
Леді Ґаґа

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.