До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Lady in red: 15 червоних нарядів королеви Летиції

Якщо асоціювати людину тільки з одним кольором, то королеві Іспанії Летиції безумовно дістанеться червоний. Останній вихід королеви наочно показує, як одягнутися в червоний з ніг до голови і мати розкішний вигляд.

На зустрічі з представниками Іспанської асоціації з боротьби з раком, в її образі домінував Hugo Boss: червоне пальто Catifa, чорна водолазка і сонцезахисні окуляри – все від німецького бренду. Складно було не звернути увагу на її замшеві чоботи від Magritte і діамантові сережки Joyería Yanes. У цю розкішну компанію добре вписалася і сумка від Zara.

Реклама

Її Величність вибирає одяг червоного відтінку найчастіше: чи то вбрання для подорожі, чи зустріч з королевою Єлизаветою II. Королева Летиція вміло використовує всю палітру кольору – від пурпурової летучої сукні Nina Ricci в 2016 році для офіційної зустрічі з Мішель Обамою до кутюрної грантової Lorenzo Caprile в 2011 для прийому на честь принца Вельського Чарльза і герцогині Корнуольської Камілли.

Мішель Обама в DELPOZO, Королева Летиція в Nina Ricci

Vogue.ua згадує 15 виходів іспанської королеви в червоних нарядах.

<b>Королева Летиция красный</b>

Читайте також:

Королева Летиция задает новые правила деловой моды

Мюзикл про принцесу Діану покажуть в 2018 році

Як правильно загадувати бажання на Новий рік

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.