До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто така Наташа Бассетт — нова дівчина Ілона Маска

Найбагатша людина планети, засновник Space X і Tesla, підприємець Ілон Маск не довго залишався один після розставання зі співачкою Граймс. Папараці закарбували його разом з австралійською актрисою Наташею Бассетт, коли вони виходили з приватного літака Маска. Розповідаємо, що відомо про дівчину.

Наташа Бассетт – новая девушка Илона МаскаНаташа Бассетт

Наташа Бассетт народилася в Новому Південному Уельсі й уже в юному віці захопилася театром. У 14 років вона зіграла роль Джульєтти в Австралійському театрі молоді, а відтак почала брати участь у місцевих телевізійних шоу. У 19 років Бассетт переїздить до США, вступає до Атлантичної школи акторської майстерності, а згодом зупиняється в Лос-Анджелесі, де проживає й нині та досить активно знімається.

Реклама
Наташа Бассетт

Одна з перших великих картин в її фільмографії — "Хай живе Цезар!" братів Коенів, у якій їй дісталася другорядна роль зірки 1950-х Глорії ДеЛамур. Її партнерами по знімальному майданчику тоді стали Джордж Клуні, Тільда Свінтон і Рейф Файнс. Стрічка дала правильний поштовх кар’єрі Бассетт — потім вона знялася в драмі "Кеті їде", фільмі жаху "Будинок біля озера" та трилері "На межі божевілля".

Наташа Бассетт у фільмі "Хай живе Цезар!"

У 2017-му вона зіграла ще одну цікаву роль — австралійка втілила на екрані саму Брітні Спірс. Це була довільна інтерпретація біографії співачки, а Наташа Бассетт прокоментувала цю роботу так: "Я захоплююся Брітні, адже вона стикнулася в житті з такою кількістю проблем, однак вистояла. По суті, у нас вийшла дуже феміністична історія".

Наташа Бассетт у ролі Брітні Спірс

У 2022-му з її участю знову виходить музична біографічна стрічка. Цього разу вона присвячена Елвісу Преслі. Тут акторка зіграла перше кохання рок-зірки — Діксі Лок. Режисер стрічки — легендарний Баз Лурман, який також покликав сюди Остіна Батлера й Тома Генкса. У кінотеатрах стрічка з’явиться вже цього літа.

Наташа Бассетт

Про особисте життя Наташі Бассетт відомо не дуже багато. З огляду на її соціальні мережі, дівчина багато подорожує Америкою і славиться доброчинністю, дбаючи передусім про тварин.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.