До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто така леді Амелія Віндзор

Леді Амелія Віндзор, яку журнал "Tatler" назвав "найвродливішою жінкою британської королівської сім’ї" у 2016 році, є значущим членом королівської сім’ї Великої Британії. 25-річна світська левиця, модель і двоюрідна сестра принца Гаррі та принца Вільяма виявляє особливий інтерес до моди й відома добродійними справами. Vogue.ua зібрав кілька фактів про леді Амелію Віндзор, які потрібно знати.

Леді Амелія Віндзор
Вона двоюрідна сестра принців Гаррі та Вільяма

Леді Амелія Віндзор є членом Віндзорського дому, дочкою Джорджа й Сільвани Віндзор, графа й графині Сент-Ендрюсів, а також двоюрідною сестрою принців Гаррі та Вільяма. Її дід, герцог Кентський, двоюрідний брат королеви Єлизавети II. Вона займає 38-ме місце в черзі на британський престол, а також наймолодша ​​дитина в сім’ї. У неї є брат Едвард, лорд Даунпатрик, якому 32 роки, і сестра, леді Марина, якій 28 років.

Реклама
Вона працює з кількома модними Домами

Леді Амелія Віндзор, якій усього 25 років, ділиться своєю пристрастю до моди через призму акаунту в Instagram. Спершу це було лише хобі, проте тепер стало справжнім професійним заняттям — її двічі бачили на подіумах Dolce & Gabbana в сезонах осінь-зима 2017/2018 і весна-літо 2018 року разом з леді Кітті Спенсер, племінницею принцеси Діани. Крім модельної кар’єри, леді Амелія Віндзор мала можливість працювати за кордоном у великих модних Домах, як-от Azzedine Alaïa і Bulgari. Її також бачили в перших рядах на шоу Christian Dior, Schiaparelli й Philiosophy di Lorenzo Serafini.

Вона має зразкову освіту

Вихована в католицькій школі-інтернаті для дівчаток, леді Амелія Віндзор вступила до Единбурзького університету, де вивчала історію мистецтва, латинь і французьку мову. У вільний від навчання час двоюрідна сестра принців Гаррі та Вільяма цього року присвятила себе доброчинним справам в організації Veterans Aid, яка надає підтримку колишнім військовослужбовцям і жінкам, а також асоціації War Child, що опікується дітьми, які живуть на територіях, де тривають воєнні конфлікти.

Її назвали "найвродливішим членом британської королівської сім’ї"

Леді Амелія Віндзор — модель агенції Storm, тієї самої, що помітила Кейт Мосс у нью-йоркському "Міжнародному аеропорту імені Джона Ф. Кеннеді" в 1988 році. Її красу також визнав журнал "Tatler", який назвав її "найвродливішою жінкою британської королівської сім’ї" у 2016 році. Її чарівність і лялькова зовнішність полонили модні подіуми, так само як і Instagram, де вона ділиться своїм повсякденним життям з більш ніж 95 тисячами підписників.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.