До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто краще: Карін Ройтфельд чи Сільві з "Емілі в Парижі"

Багато хто вважає, що краще за всіх у новому серіалі Netflix "Емілі в Парижі" вдягається не Емілі, а її начальниця Сільві. Тепер ці думки підтверджує сама Карін Ройтфельд.

Карин РойтфельдКарін Ройтфельд

Легендарна модна редакторка й справжня парижанка в Instagram вказала на деякі подібності між власним стилем і стилем персонажа Філіппін Леруа-Больє.

Реклама
Филиппин Леруа-Болье в роли Сильви в сериале Філіппін Леруа-Больє в ролі Сільві в серіалі "Емілі в Парижі"

У галереї фото Ройтфельд порівнює власні сукні, костюми та аксесуари з дуже подібним вбранням Сільві. І хоча жоден з образів не є повністю ідентичним, творці костюмів героїні Леруа-Больє, безумовно, надихалися стилем Карін.

11 листопада Netflix оголосив, що серіал "Емілі в Парижі" продовжили на другий сезон. У тизері головні герої шоу вимовляють слово deux, натякаючи, що Емілі Купер залишається в Парижі, і далі вчить французьку та на неї ще чекає чимало пригод. Netflix також опублікували жартівливий лист, який написала паризька шефиня Емілі, Сільві, її американській кураторці Мадлен, у якому Сільві іронізує з приводу того, що Емілі доведеться залишитися в Парижі ще надовго.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.