До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кіра Найтлі і Chanel: кохання у фотографіях

26 березня Кірі Найтлі виповнюється 34 роки. Акторка, яка розпочала кар'єру в 11 років, зіграла головні ролі не тільки в культових фільмах як-от "Пірати Карибського моря", "Гордість і упередження" і "Анна Кареніна", а й у житті Карла Лагерфельда і модного Дому Chanel, обличчям якого вона стала більше п'яти років тому. Vogue UA згадує, як це було.

Кіра Найтлі

Співпраця з французьким брендом у Найтлі розпочалась 2007 року з реклами аромату Coco Mademoiselle, який вона представляла кілька років поспіль. Після невеликої паузи, їх роман знову ожив – 2018-го представили оновлену версію парфуму і знову з Кірою у головній ролі.

Реклама

<b>KeiraChanel</b>

За ці роки акторка також встигла стати обличчям нової лінії прикрас Coco Crush Jewellery і лінії косметики #ilovecoco.

Рекламна кампанія #ilovecoco
Рекламна кампанія прикрас Chanel Jewellery

Окремим рядком в історію взаємин Найтлі і Chanel вписана короткометражка Once Upon A Time, яку Карл Лагерфельд представив в травні 2013 року.

Природно, що і на червоних доріжках Кіру Найтлі частіше можна зустріти саме у вбраннях авторства Карла Лагерфельда, який навіть створив для британки весільну сукню.

<b>KeirChanelRedCarpet</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.