До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кардаш'ян у найзнаковішій парі взуття 2000-х

Черевики, які Дженніфер Лопес і Бейонсе вперше прославили в 2002 році, повернулися. І все завдяки Кім Кардашян, яка дістала таку ж пару з далеких полиць свого гардероба.

Дженнифер Лопес на съемках музыкального видео, Нью-Йорк, 2002Дженіфер Лопес на зйомках музикального відео, Нью-Йорк, 2002

Повернемося до кінця березня. У Західному Голлівуді Кім Кардашян йде до одного на вечерю. В цілому нічого незвичайного. Проте не в зовнішньому вигляді Кім. Засновниця Skims і KKW Beauty вибрала невід'ємний модний предмет одягу межі тисячоліть, який сьогодні здатний звести з розуму ціле покоління ентузіастів Depop.

Реклама

Замість характерних базових речей нейтральної гами Кардаш’ян поєднала червоні укорочені брюки з плетеним светром з геометричним малюнком. Тепер сковзніть очима донизу світлини, щоб побачити справжню магію.

Ким Кардашьян, 2021Кім Кардаш'ян, 2021

На її ногах ботильйони Manolo Blahnik "Oklamod" у стилі черевиків Timberland, які досі залишаються найчистішим втіленням стилю MTV початку 2000-х років. Ба більше, це не вінтажна знахідка, а оригінальна пара з особистого архіву Кардаш’ян. "Кім уже багато років зберігає цю модель Manolo в шафі, розповідає Vogue її стилістка Венеда Картер. — Вона має кілька пар, і вони ідеальні".

Ще в 2002 році Маноло Бланік створив феномен у попкультурі, коли Oklamod зіграли головні ролі в музичних кліпах Бейонсе Bonnie & Clyde і Дженніфер Лопес Jenny From The Block. У цих черевиків з'явилося дуже багато копій. Вони почали нову еру в моді, об'єднавши високу глянсову моду і повсякденний робочий стиль.

Стилістці Кардаш’ян не звикати до використання черевиків Timberland у створенні образів: як у роботі із зіркою, так і в її власному повсякденному гардеробі. "У мене близько 12 пар, але я ще не знайшла Oklamod мого розміру і в хорошому стані", — каже Картер. Її порада для тих, хто полює за парою? "Моїм улюбленим місцем завжди був eBay, де можна купити рідкісний вінтаж".

Текст: Julia Hobbs

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.