До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кардаш'ян подала до суду на мобільний додаток

Згідно з позовом, поданим до Верховного суду Каліфорнії, Кім Кардаш'ян-Вест вимагає від виробника додатку iHandy 10 мільйонів доларів компенсації за те, що творці використовували одну з її світлин в Instagram, без дозволу на те, в маркетингових цілях.

Кім Кардаш'ян-Вест

Бізнесвумен і зірка реаліті-шоу подала позов проти компанії Handy Ltd., що відповідає за додаток для редагування фотографій Sweet Cam, який дає змогу користувачам "наносити" макіяж. Зірка звинувачує компанію в "несанкціонованому використанні і шахрайській комерційній експлуатації фотографій".

Реклама

Використану світлину Кім опублікувала в своєму офіційному Instagram-акаунті 31 жовтня 2017 року в межах просування нових продуктів її бренду KKW Beauty. У судових документах йдеться, що iHandy "скопіював, обрізав, маніпулював і використовував" фотографію для рекламних матеріалів додатку Sweet Cam.

Окрім збитків у розмірі 10 мільйонів доларів Кардаш'ян вимагає від iHandy розкриття інформації про те, скільки ж грошей він заробив на використанні її фотографії. Вона також вимагає заборонити iHandy використовувати її фотографії або ім'я, щоб просувати свій додаток.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.