До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейт Мосс випустила свій перший Мерч

Кейт Мосс випустила свою першу лінію мерчу, до якої увійшли худі, футболки та сумки. Одяг прикрасили принти авторства відомого модного фотографа Ранкіна.

На всіх предметах мерчу крупним планом зображена райдужна оболонка ока Мосс. Фото було зроблено в 2013 році в межах серії Eyescapes фотографа Ранкіна. "З огляду на те, що толстовка стала головним атрибутом локдауну, ми з командою мого агентства KMA Studio вирішили, що було б цікаво випустити власний мерч з цим предметом одягу", — сказала Мосс, додавши, що вона хотіла, щоб виробництво і випуск колекції не шкодили довкіллю.

Реклама

"Фото моєї райдужної оболонки було надруковане на тканині з органічної бавовни, з якої створили сумки, футболки і толстовки. Також ми працювали з етичними виробниками, використовували пакування і бирки, придатні до переробки, щоб зробити цю колекцію стійкою", — додала модель. Лінія була виготовлена ​​на індійському заводі в Тіруппуре, щоб перебувати якомога ближче до джерела сировини й зберігати низький вуглецевий слід.

У мінікампейні колекції Кейт Мосс знялася разом зі своєю донькою Лілою. Вони позували разом в однакових худі для серії знімків на Polaroid. Раніше в цьому році Ліла дебютувала на подіумі на показі Miu Miu в лютому. Щодо Мосс, то вона, як і раніше, залишається однією з найзатребуваніших моделей, і на цьому тижні спричинила фурор, з'явившись на обкладинці січневого номера британського Vogue.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.