До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Слідами матері: Кая Гербер у рекламній кампанії Calvin Klein Underwear

Американський бренд Calvin Klein Underwear представив нову колекцію весна-літо 2021, присвячену простоті, чуттєвості, легкості й функціональності. Головною героїнею кампейну стала топмодель Кая Гербер, яка є віддзеркаленням своєї матері-супермоделі в образах 1990-х. Якби не її скуйовджений боб, крихітні тату й брак родимки на верхній губі, зірку нової рекламної кампанії бренду можна було б легко прийняти за молоду Сінді Кроуфорд. Темні карі очі Гербер, густі брови й зухвалі губи навдивовижу подібні до рис обличчя, які зробили Сінді музою Calvin Klein у 1990-х. Кроуфорд тоді постійно брала участь у подіумних шоу бренду, а Кая дебютувала на показі марки в колекції сезону осінь-зима 2018/2019.

На знімках Кая позує в білизні з м’якої бавовняної тканини, прикрашеної фірмовою гумкою Calvin Klein, звабливому чорному ансамблі з чуттєвого квітчастого мережива й прозорих сітчастих деталей, нюдовому комплекті з мікрофібри, що повторює контур тіла, а також світлому денімі для весняного знімання в об’єктиві фотографа Раяна Макгінлі. На інших знімках Гербер зображена в сорочці, білих черевиках і коротких джинсах, що не відрізняється від фірмового підпису молодої Сінді Дейзі Дьюкс.

Реклама

Більше образів Каї Гербер у рекламній кампанії Calvin Klein Underwear дивіться в нашій галереї.

<b>Кайя Гербер CK</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.