До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кая Гербер на червоній доріжці в сукні Celine

Провокаційні "голі" сукні й обтислі комбінезони — стандартний дрес-код на червоній доріжці, але Кая Гербер дотримується скромнішого та елегантнішого підходу у виборі образу. Днями Кая відвідала першу червону доріжку у 2022 році, що була присвячена доброчинному аукціону зі збору коштів для дитячого госпіталю St. Jude в Лос-Анджелесі. Для врочистого заходу Гербер вибрала образ, натхнений стилем старого Голлівуду. На червоній доріжці Кая з’явилася в закритій чорній сукні з лелітками Celine. Вбрання було прикрашене відкладним білим коміром і манжетами, золотими ґудзиками та блискітками на всій поверхні. Свій вихід модель доповнила вишуканими босоніжками й голлівудськими локонами.

Кая Гербер у сукні Celine

Це вже не перший вихід моделі в образі, що відсилає до естетики старого Голлівуду. Раніше Кая демонструвала на доброчинному Балі Met Gala 2021 чорну сукню-бюстьє Oscar de la Renta, натхнену вбранням Б’янки Джаггер на Met Gala 1981 року. На світській гала-вечері DKMS Кая з’явилася в блискучій сукні Marc Jacobs, на відкриття Музею кіноакадемії вдягла сукню в білизняному стилі кольору шампанського, а свій день народження відзначила в блискучому образі Celine.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.