До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які купальники вибирають знаменитості цього літа

Сезон купальників у самому розпалі. Якщо ви підписані в Instagram на таких знаменитостей, як Кайлі Дженнер, Гейлі Бібер, Ріанна і Ліззі, то за останні кілька тижнів напевне стали свідками великої кількості знімків на пляжі або біля басейну. Дівчата охоче демонструють свої нові купальники — від селфі у вишуканих бікіні до кадрів у ретро-моделях на морському узбережжі Греції та Іспанії, що надихають на подорожі. Після тривалого локдауну, цього літа починають відкриватися кордони багатьох країн і знаменитості одні з перших скористалися можливістю показати найстильніші купальники цього сезону.

Ірина Шейк у Tropic of C

Тейлор Гілл і Ріанна — шанувальниці купальників у стилі диско Oséree. Дівчата вибрали для себе лаконічні бікіні з блискучим напиленням у пурпуровому й чорному кольорах. Інший бренд, що стрімко набирає популярності серед знаменитостей у Лос-Анджелесі, — Frankies Bikinis. Трендсетери, серед яких Джиджі Гадід, Гейлі Бібер і Жизель Олівейра, вже придбали собі стильні яскраві купальники каліфорнійської марки. Тим часом топмоделі Ірина Шейк і Імаан Гаммам продемонстрували бікіні екологічного бренду Tropic of C, який заснувала їхня колега, модель Кендіс Свейнпол. Vogue.ua зазирнув в Instagram-акаунти до зірок і зібрав 20 актуальних купальників, на які потрібно звернути увагу цього літа.

Реклама

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.