До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювали кутюрну сукню Louis Vuitton для Леа Сейду

У вівторок, 28 вересня, відбулася прем’єра нового фільму про Джеймса Бонда "Не час помирати", головну роль у якому виконав Деніел Крейг. Прем’єрний показ влаштували в Королівському Альберт-голі, куди завітали герцог і герцогиня Кембриджські, принц Чарльз, герцогиня Корнуольська, а також весь зірковий склад бондіани. Головною зіркою вечора стала французька актриса Лея Сейду, яка для врочистого вечора вибрала кутюрну сукню Louis Vuitton. Vogue.ua розповідає всі подробиці створення розкішного образу для актриси.

Леа Сейду в Louis Vuitton

Довгу білосніжну сукню-кейп створив спеціально для актриси дизайнер Ніколя Геск’єр. Ошатне вбрання в грецькому стилі виготовлене із шовкового жоржету, розшитого дорогоцінною вишивкою. Кожну його частину створювали окремо перед складанням образу воєдино. Загалом сукню й кейп розшито більш як 29 000 леліток, понад 50 000 леліток у формі чаш і більш як 8 800 скляних намистин чотирьох різних розмірів.

Реклама
Сукня Louis Vuitton
Сукня Louis Vuitton
Ескіз сукні Louis Vuitton
Сукня Louis Vuitton

Під проводом Ніколя Жеск’єра образ для Леа Сейду був створений з використанням виняткових ноу-хау майстерень Дому Louis Vuitton. На пошиття знадобилося 220 робочих годин, а ще 300 — на розміщення і ручне вишивання кожного елемента взавдовжки сукні та кейпа.

Сукня Louis Vuitton
Сукня Louis Vuitton
Сукня Louis Vuitton
Сукня Louis Vuitton

За матеріалами vogue.fr

Фото: GREGOIRE VIEILLE

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.