До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Марія Дідковська: як поєднувати успішне материнство, бізнес і відпочинок

Марія Дідковська – ідеальна сучасна жінка. Вона – господиня ресторану Citronelle, мама синів-двійнят Івана і Тимофія, а ще – красива, успішна, граціозна і гостинна. Саме такими завжди були музи ювелірного дому Cartier: перша леді США, Жаклін Кеннеді, легендарна редактор Vogue, Діана Вріланд і актриса, Шарлотта Ремплінг, що вражали умінням поєднувати особисте і публічне життя. Про те, як це зробити Марія Дідковська показала в відео і розповіла в матеріалі для спільного проекту Vogue UA і Cartier.

Реклама


"Я дуже люблю все планувати до дрібниць, але найважливіші події в моєму житті завжди траплялися спонтанно. Ще важливо при навіть детально організованому плані – бути легкою до змін".

"У поєднанні кар'єри, сім'ї та відпочинку немає рецепту легкого щастя. Найважливіше – це бачення кінцевих цілей і пріоритети в цей час".

"Для мене сім'я – це та сила, яка робить мене щасливою і я буду приділяти максимум зусиль і часу, щоб зробити її міцною і наповненою любов'ю. Але для мене також важливі власний розвиток і внутрішній світ. Жінка, Дружина і Мама – повинна бути цікавою! Не обов'язково президентом, як каже моя мама, але цікавою і наповненою! Тоді вона завжди буде серцем Сім'ї. Якщо правильно розставлені пріоритети, можна все встигнути".


"Вранці у пріоритеті діти, вдень – робота, а вночі – любов".

"Моя пристрасть до кулінарії пов'язана з дитинством, а точніше, – з постійно накритими довгими столами у мами і бабусь. Ми часто приймали у себе гостей. Багато гостей. А підготовка до цього завжди була для мене особливим таїнством. Мені подобалося спостерігати як змінюються вирази облич людей, коли до них в рот потрапляє щось дуже смачне ... це і зараз моє улюблене заняття".

"Вічна нестача часу в минулому – тепер здається смішною".

"Кожна жінка в цьому житті повинна любити. Сильно любити ".

"Собі 16-річній я б порадила слухати маму".

"Коли мої сини виростуть і їм буде по 16 років, я б хотіла почути від них, що я їхній друг".

"Ідеальний відпочинок для мене – це океан, ароматні трави і прохолодне сонце. Час – не важливий, як тільки він з'являється. Вітрильний човен – це вищий рівень радості. А моє місце сили – Етрета. Приїдете – зрозумієте".


<b>cartierob42</b>

Video: Ivan Kvasha

Style, creative production: Olaa Zhyzhko

Makeup: Vitalia Mua

Hair: Iriss Onufrienko

Production: Marina Sandugey-Shyshkina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.