До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минуло весілля Марка Джейкобса

Знаменитий американський дизайнер Марк Джейкобс і його партнер Чарлі Дефранческо одружилися 6 квітня в Нью-Йорку.

Чарлі Дефранческо і Марк Джейкобс

55-річний дизайнер пов'язав себе узами шлюбу зі своїм давнім коханням – моделлю Чарлі Дефранческо на камерній церемонії в Нью-Йорку. Після того, як вони сказали один одному "так", пара провела вечір у ресторані в центрі міста в колі близьких друзів.

Реклама
Чарлі Дефранческо і Марк Джейкобс

Для свого особливого дня Джейкобс і Дефранческо вибрали парні вбрання – смокінги смарагдового відтінку. Також у обох були однакові брошки з діамантами і оніксами у вигляді пінгвінів – подарунок від дизайн-директора Prada і Miu Miu, Фабіо Замбернарді. "У пінгвінів є тільки один партнер і приятель на все життя. Відмінний приклад вірності і відданості. Дуже вдячний і дуже сильно люблю тебе, дорогий Фабіо", – написав Джейкобс у своєму Instagram. Також Джейкобс доповнив образ молочними черевиками Gucci і сумкою Chanel.

Привітати молодят прийшли: Анна Вінтур, Белла і Джіджі Хадід, Кайя Гербер, Емілі Ратаковскі, Кейт Мосс, Амбер Валлетта, Наомі Кемпбелл, Ріта Ора, Хлоя Севіньї і Джастін Теру.

<b>джейкобс свадьба</b>

Пара побралася рік тому, коли Джейкобс здивував свого хлопця під час вечері в ресторані Chipotle в день народження Дефранческо. Перш ніж зробити пропозицію, Джейкобс організував флешмоб під пісню Прінса "Kiss" 1986 року, а потім опустився на одне коліно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.