До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як відпочиває супермодель Ізабель Гулар в Італії

Своє літо Ізабель Гулар розпочала на грецькому острові Міконос, як і сестри Белла і Джіджі Хадід. Зараз же бразильська супермодель рушила в сонячну Італію, де продовжила літню відпустку дослідженням Сардинії. Цей розкішний середземноморський острів вабить своїми піщаними пляжами, італійськими ресторанами з ласими стравами і чистою бірюзовою водою. Дівчина зупинилася у готелі Cala di Volpe, звідки й розпочала свою захопливу подорож цим краєм.

Ізабель Гулар

Бразильська супермодель взяла у мандрівку різноманітні купальники-бікіні для рівної золотистої засмаги – від білосніжних моделей до прикрашених анімалістичним принтом. Після сонячної Сардинії, де Гулар каталася на яхті, купалася в Середземному морі і засмагала серед скель, дівчина вирушила підкорювати острів Капрі. З документації, яку модель вела в Instagram, помітно, що підтримувати темп їй допомагає велика кількість свіжих овочів і фруктів у раціоні. Vogue.ua вирішив подивитися, як супермодель Ізабель Гулар відпочиває в Італії.

Реклама

<b>Изабель гулар</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.