До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Меланія Трамп прикрасила Білий дім до Різдва

За традицією перша леді США напередодні Різдва опікується святковими приготуваннями й декораціями в Білому домі з 1961 року. Тоді Жаклін Кеннеді стилізувала різдвяну ялинку в Блакитній кімнаті за мотивами балету "Лускунчик". Цього року така честь вчетверте випадає Меланії Трамп. Перша леді опублікувала святковий ролик у Twitter-акаунті й показала, як саме вона вирішила прикрасити Білий дім до Різдва.

Темою оформлення офіційної резиденції президента США цього року стала "Прекрасна Америка", яку Меланія представила у вигляді зелених дерев, прикрашених червоними, золотими й срібними кулями, а також білими блискучими гірляндами. Трамп зазначила, що це оформлення покликане "віддати данину величі американської нації".

Реклама
Білий дім
Білий дім
Білій дім

Головну різдвяну ялину доправили до Вашингтона зі штату Вірджинія і встановили в Блакитній кімнаті Білого дому. Прикраси для неї створили волонтери з усіх куточків США. Був виготовлений також традиційний пряниковий Білий дім вагою понад 180 кг. Уперше їстівна композиція містить Рожевий сад, який цього року оновили з ініціативи першої леді. Загалом на території Білого дому встановили понад 60 різдвяних ялинок і розвішали гірлянди завдовжки приблизно 400 метрів.

Білий дім
Білий дім
Білий дім


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.