До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні коти світу моди

Коти – невід'ємні інсайдери модної індустрії. Показ Y / PROJECT весна-літо 2019 у Парижі почався зі звучання "Котячого дуету" – фрагмента опери італійського композитора Джоакіма Россіні "Отелло". А моделі ходили по подіуму в туфлях, що нагадують котячі пазурі. Карл Лагерфельд присвятив своїй коханій кішці Шупетт не одну колекцію аксесуарів і зробив з неї модель. До березня 2015 року вона заробила понад три мільйони доларів.

<b>catpower brands42</b>

Реклама

Коти головного стиліста Америки, Грейс Коддінтон, скоро стануть такими ж популярними як і руда копиця волосся їх господині. Вони прикрасили одну з обкладинок журналу присвяченого котячій культурі Puss Puss. За три роки існування виданню про любов до котів розповіли актриса Хлоя Севіньї, художник Ай Вейвей, дизайнер Шарлотта Олімпія, фотограф Юрген Теллер та інші модники.

<b>catlovers42</b>

Відомими любителями котів, які вплинули на індустрію моди були: художник Енді Ворхол (він видав книгу "25 котів на ім'я Сем і одна блакитна кішечка"), актриса і володарка двох "Оскарів", Вів'єн Лі, (у неї було більше десяти кішок). Також особливу любов до кішок демонструють Міучча Прада і Алессандро Мікеле, бренд Lanvin і ювелірний Дім Cartier. Багато модних лейблів використовували представників родини котячих у своїх рекламних кампаніях. А сьогодні,ймовірно, всі вони та ще мільйони людей святкують Міжнародний день котів.

<b>cat poweradv42</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.