До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чого складався сценічний гардероб Майкла Джексона

Майкл Джексон – один з найуспішніших співаків в історії, який дотепер займає трон поп-короля. Його альбоми очолювали музичні чарти, потрапили до Книги рекордів Гіннеса і підняли планку так високо, що сучасники навіть не намагаються на неї зазіхнути. Не менш ефектний вигляд мали і сценічні костюми Джексона: завжди революційні і відповідні такому унікальному артисту. 29 серпня, у день народження Майкла, розповідаємо про його вбрання.

Ефектні піджаки

Червоні, золоті, посипані кристалами і обвішані ланцюгами, з великими золотими ґудзиками і гігантськими еполетами – яскраві піджаки стали основою сценічних образів Джексона. До речі, схожі моделі з малинового або зеленого оксамиту будуть актуальними і в новому сезоні, як і шкірянки, які також обожнював музикант.

Реклама
Тур HIStory, вересень 1996 року – жовтень 1997 року

Білі сорочки

Практично жоден виступ поп-короля не минав без білої футболки або сорочки. Перші він ефектно рвав на собі, сорочки же використовував як прапор, що майорів позаду нього на концертах.

MTV Video Music Awards, 7 вересня 1995 року

Чорні штани

Вузькі і злегка широкі, з драматичними лампасами і на високому поясі – штани Майкла Джексона часто відкривали кісточки, які були обтягнуті білосніжними шкарпетками. Такі ж штани можна буде сміливо носити і цієї осені.

Суперкубок, 31 січня 1993 року

Чорні черевики

Класичні туфлі для танців і козаки – улюблене взуття Джексона буде знову популярним у новому сезоні. Найсміливіші можуть взувати його зі знаменитими білими шкарпетками.

25-а річниця лейбла Motown, 25 березня 1983 р.

Капелюхи

Капелюх-федора – аксесуар, який супроводжував Майкла Джексона як на сцені, так і в житті. Чорний головний убір завжди гармоніював з образом співака.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.