До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2021: найкращі парні виходи знаменитостей

У 2021 році відбулося багато різних подій, та для знаменитостей це був рік романтики. Серед зірок виникла нова пара Зої Кравіц і Ченнінга Татума, а також відродилося полум’я кохання Дженніфер Лопес і Бена Аффлека. Закохані пари демонстрували не тільки свою пристрасть, а й вибирали для спільних виходів модні парні образи. Кожен стильний дует культивував власну естетику. Меган Маркл і принц Гаррі уособлювали вишуканість і елегантність, Кортні Кардаш’ян і Тревіс Баркер зробили ставку на стиль панк, а Джастін і Гейлі Бібери вхопилися за найактуальніші тренди сезону.

Джастин і Гейлі Бібери

Новоспечена стильна пара Кравіц і Татума вміло опанувала мистецтво вдягатися в стилі casual, проте у власній інтерпретації. Ченнінг віддає перевагу футболкам і джинсам з графічним малюнком, а Зої носить прості майки й сукні-комбінації з такими аксесуарами, як сумки Telfar. З іншого боку, є такі пари, як Джей Ло і Бен Аффлек або Габрієль Юніон і Двейн Вейд, які цього року демонстрували дещо витончену, ошатну й формальну естетику. Ви також рідко зустрінете Ніка Джонаса без костюма або Пріянку Чопру в модній сукні. Але є й прихильники експериментів. Наприклад, Cardi B і Offset з’явилися на показі Balenciaga весна-літо 2022 в парному образі авторства Демни Гвасалії. Всі ці пари знайшли спосіб відповідати модній енергетиці одне одного й піднесли її на новий рівень. Кажуть, любов сліпа, але в цих пар кришталево чисті наміри, коли йдеться про стиль. Vogue.ua зібрав найгарніші парні виходи знаменитостей у 2021 році.

Реклама

<b>Итоги 2021: самые красивые парные выходы знаменитостей</b>

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.