До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2017 року: найбільш обговорювані знаменитості

Політика у цьому році стала популярнішою за шоу-бізнес і світ моди, адже другі половинки президентів або представників королівської сім'ї обговорювалися ЗМІ частіше, ніж будь-хто.

Меланія Трамп

У січні 2017-го увага всього світу була прикута до Вашингтону, коли в Білому домі проходила інавгурація 45-го президента США Дональда Трампа. Особливо сильне обговорення викликав образ нової першої леді Меланії, яка вибрала для офіційної частини церемонії костюм ніжно-блакитного відтінку Ralph Lauren, за що вона відразу ж отримала масу порівнянь з Жаклін Кеннеді. За рік модні образи Меланії Трамп ще не раз ставали не лише предметом для обговорення, але і скандалів. Наприклад, під час європейського турне вона з'явилася в жакеті Dolce & Gabbana вартістю 50 тисяч доларів, а під час боротьби з наслідками стихії в штаті Техас Трамп вирушила на їхню оцінку в туфлях Manolo Blahnik на високих шпильках, що також викликало хвилю обурення.

Реклама
Мелания Трамп в жакете за 50 000 долларов
Бріджит Макрон

У травні увага громадськості переключилася на іншу першу леді – француженку Бріджит Макрон. Її різниця у віці з чоловіком, новообраним президентом Франції Емманюелем Макрон, обговорювалася більше, ніж передвиборча програма останнього. До того ж стиль місіс Макрон, а саме любов до довжини міні, викликала неоднозначну реакцію і до сих пір кожен її публічний вихід в короткій спідниці перетворюється в інфопривід.

Бриджит Макрон
Меган Маркл

Однак справжня істерія зі ЗМІ найрізноманітніших напрямків трапилася після оголошення про заручини принца Гаррі та актриси Меган Маркл. Суспільно-політичні видання обговорювали її родовід, модні – уважно розглядали гардероб. Навіть включилася йога-спільнота, адже Маркл активно нею займається і чому б не скористатися можливістю? Точно можна сказати, що персона Меган Маркл ще довгі місяці не втратить популярності, адже її весілля з принцом Гаррі призначене на травень 2018-го, а потім ще буде медовий місяць і ще безліч приводів згадати її ім'я.

Меган Маркл и принц Гарри

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.