До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2019: найстильніші пари

Vogue.ua продовжує підсумовувати 2019 рік. Тепер у центрі уваги найстильніші пари.

Дженніфер Лопес і Алекс Родріґес

2019 рік став для Дженніфер Лопес особливим. Акторка і співачка гучно відсвяткувала своє 50-річчя, виконала головну роль у фільмі "Шахрайки з Волл-стрит", закрила шоу Versace весна-літо 2020 у знаменитій сукні з тропічним принтом і стала обличчям бренду Coach. Окрім цього Дженніфер неодноразово з'являлася на публіці зі своїм чоловіком Алексом Родріґесом – пара продемонструвала чимало спільних стильних образів. Дівчина найчастіше обирала вечірні сукні та спідниці довжиною до підлоги, а Алекс – брючні костюми-двійки і смокінги – від рожевого до відтінків чорного.

Реклама

<b>пары Джей Ло и Алекс Родригес</b>

Розі Гантінгтон-Вайтлі та Джейсон Стетхем

Розі і Джейсон рідко, але влучно виходять у світ. Кожен образ зіркової пари підібраний до найдрібніших деталей. Розі Гантінгтон-Вайтлі – прихильниця брендів Bottega Veneta, The Row і Celine, а для урочистих заходів робить ставку на силуетні сукні до підлоги Versace і David Koma. Джейсон ж найчастіше одягає чорні брючні костюми з краваткою чи метеликом. Разом пара має бездоганний вигляд.

<b>пары рози и джейсон</b>

Гайді Клум і Том Каулітц

Серед знаменитостей з'явилася нова модна пара – Гайді Клум і Том Каулітц, які нещодавно зіграли закрите весілля поблизу острова Капрі. Каулітц, як гітарист гурту Tokio Hotel, воліє кеди, джинси і розслаблені сорочки в повсякденному житті, а для червоних доріжок одягає шкіряні штани і оксамитові піджаки. Тоді як Гайді, поруч з рок-музикантом, має гармонійний вигляд у зухвалих міні з пір'ям.

<b>пары Клум и каулитц</b>

Пріянка Чопра і Нік Джонас

Ця пара вже не вперше потрапляє до рейтингу однієї з найстильніших. Так, для літньої вечері на яхті з друзями Чопра вибрала струмливу сукню з оборками, а Джонас підтримав розслаблений образ дружини сорочкою в тропічний принт. А от для світських заходів Пріянка вбирає довгі вечірні сукні, а Нік – атласні костюми.

<b>пары приянка и ник</b>

Вікторія та Девід Бекхеми

Вікторія та Девід Бекхеми вже багато років є іконами жіночого і чоловічого стилю. Мільйони рівняються на них і копіюють стиль зіркової пари. Вирушають вони на світський захід, червону доріжку чи просто рухаються до аеропорту – стиль пари завжди підтримує одну стилістичну лінію.

<b>пары бекхэмы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.