До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія кохання у світлинах: Кортні Кардаш'ян і Тревіс Баркер

Кортні Кардаш'ян і Тревіс Баркер офіційно почали зустрічатися в лютому 2021 року, вже через 9 місяців оголосили про свої заручини, а 16 травня 2022 року вони офіційно стали чоловіком та дружиною. Пристрасть між цією парою видно неозброєним оком, а їхній стиль надихає на нові експерименти. Зараз вони є однією з наймодніших пар сучасності, поряд з такими зірками, як Вікторія і Девід Бекхеми, Гейлі і Джастін Бібери, Кайя Гербер і Джейкоб Елорді. Як і всі великі пари, Кортні й Тревіс синхронізували свої уподобання в одязі, і наразі їхні парні виходи ще привабливіші. Поступитися в стилі довелося Кардаш'ян, яка заради свого коханого змінили свої уподобання. Якщо раніше вона носила бандажні сукні, то зараз основну естетику гардеробу модниці складають речі у стилі панк, близької Тревісу.

Кортні Кардаш'ян і Тревіс Баркер

Барабанник групи Blink-182 Тревіс Баркер завжди носив футболки з панксимволікою, вузькі джинси, черевики Dr.Martens, куртки з заклепками, багато шкіри й прикраси з ланцюгами, а ось щодо Кортні, то з початку стосунків із Баркером, вона змінила кашемірові трикотажні костюми і розшиті блискітками сукні (які носила у 2000-х роках під час стосунків зі Скоттом Дисіком), на провокаційні шкіряні образи. Тепер Кортні вибирає байкерські куртки з шипами, лаковані штани, армійські черевики, футболки з написами і шовкові хустки з принтом черепів. Бувають випадки, коли вона дістає з гардеробу музиканта футболки й носить їх замість своїх. Так, за кілька днів до заручин Кортні й Тревіс були помічені в стильному парному образі. Баркер був одягнений у шкіряну куртку із латками й заклепками, білу футболку, чорні джинси та черевики Dr. Martens, а Кардаш’ян ішла поряд із ним у вінтажній куртці з бахромою Mugler, обтягуючому комбінезоні, грубих черевиках, тримаючи в руках крихітну сумку Balenciaga. Сьогодні, в день народження Тревіса Баркера, якому виповнилося 47 років, Vogue.ua зібрав найкращі спільні виходи пари, і показав, як розвивалися їхні взаємини.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.