До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія кохання у фото: Бейонсе та Jay-Z

4 грудня Шон Картер, відомий за псевдонімом Jay-Z, відзначає день народження — йому виповнюється 54 роки. Американський репер, музичний продюсер і успішний бізнесмен побудував карколомну кар'єру. У 2019 році він увійшов до списку найоплачуваніших музикантів року за версією журналу Forbes. Нині його статки оцінюються в $1,4 млрд. Йому також і на любовному фронті: 4 квітня 2008 року він одружився з Бейонсе. За 15 років подружнього життя у Jay-Z і Бейонсе були злети й падіння, але вони пройшли всі життєві випробування і зараз є однією з еталонних пар Голлівуду.

Jay-Z и Бейонсе

Якщо подивитися на їхні спільні світлини, важко припустити, що в Бейонсе та Jay-Z колись були проблеми у стосунках. На всіх кадрах вони ніжно обіймають одне одного, тримаються за руки, веселяться і завжди посміхаються. Зараз у пари є троє дітей: старша донька, 11-річна Блю Айві, а також близнюки Румі і Сер, яким зараз по 6 років. Бейонсе і Jay-Z дуже люблять своїх дітей і намагаються приділяти їм якомога більше уваги (до слова, саме Блю Айві часто з'являється на сцені та на червоних доріжках разом із батьками). Крім спільних концертів, пару можна помітити на баскетбольних матчах і світських заходах, на яких вони демонструють свої парні образи. Vogue.ua зібрав найкращі спільні світлини Бейонсе та Jay-Z, які ілюструють їхнє велике кохання.

Реклама

[READ_ALSOholder=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.