До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія кохання Пріянки Чопри й Ніка Джонаса у світлинах

Минуло два роки відтоді, як Пріянка Чопра й Нік Джонас вирушили на своє перше побачення. Про радісну подію пара повідомила на своїх сторінках в Instagram. Пріянка опублікувала їхнє перше спільне фото, зроблене на стадіоні "Доджерс" у Лос-Анджелесі, й освідчилася в коханні чоловікові.

"Два роки тому в цей день ми зробили нашу першу спільну світлину. Відтоді щодня ти приносиш мені нескінченну втіху й щастя. Я люблю тебе, Ніку. Спасибі, що робиш наше сімейне життя таким неймовірним. У нас попереду ще стільки романтичних побачень..." — написала Пріянка.

Реклама

Нік Джонас також привітав кохану з другою річницею їхніх стосунків. Американський співак опублікував спільне селфі, на якому вони позують у ковбойських капелюхах. "Два роки тому ми пішли із цією вродливою жінкою на перше побачення. Це найкращі два роки в моєму житті. Неймовірно приємно думати, що мені пощастило провести з нею залишок свого життя. Я люблю тебе, крихітко. Наші щасливі два роки", — зізнався Джонас.

Весілля Пріянки Чопри й Ніка Джонаса, 2018

Роман Пріянки Чопри й Ніка Джонаса розвивався досить стрімко. Так, після двох романтичних місяців разом Джонас освідчився своїй коханій і подарував обручку з великим діамантом Tiffany & Co. Весілля відбулося 1 грудня 2018 року в Індії. Врочистості, як і передбачають місцеві традиції, тривали кілька днів. У Пріянки було кілька весільних образів: білосніжна сукня Ralph Lauren, вогненно-червоне вбрання в національному стилі від індійського дизайнера Sabyasachi Mukherjee й сукня із синього шовку, розшита золотою вишивкою, також від Sabyasachi Mukherjee. З нагоди річниці стосунків Пріянки Чопри й Ніка Джонаса Vogue.ua пропонує згадати їхні найкращі спільні виходи.

<b>история любви приянка и ник</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.