До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: як знаменитості відсвяткували день Святого Валентина

14 лютого в усьому світі відзначають найромантичніше свято року — день Святого Валентина. Цього дня стрічка Instagram наповнюється знімками букетів, милих подарунків, червоних куль у формі сердець, романтичними освідченнями в коханні й світлинами щасливих пар. Знаменитості також активно діляться зображеннями зі своїми другими половинками. Vogue.ua зазирнув в Instagram-акаунти до зірок і подивився, як вони провели цей день у 2021 році.

Мабуть, найзворушливіші пости до Дня всіх закоханих написали Кріссі Тейген і Джон Ледженд — пара опублікувала свою історію кохання у вигляді короткометражного мультфільму. "Ось мій любовний лист", — сказав мультяшний Джон Ледженд, перш ніж поринути в розповідь про їхні стосунки з Кріссі. Історія охопила все спільне життя подружжя — від моменту їхньої першої зустрічі у 2006 році до сьогодні. Флірт, кохання на відстані, весілля на озері Комо й народження двох дітей — у мініфільмі є все.

Реклама

Цього дня всі знаменитості освідчувалися в коханні своїм другим половинкам. Вікторія Бекхем розмістила архівні фото з весілля, Пріянка Чопра, Різ Візерспун і Дженніфер Лопес поділилися знімками святкових букетів, Ніколь Кідман закарбувала свій пристрасний поцілунок з Кітом Урбаном, а Джо Джонас розмістив архівний кадр його вагітної дружини Софі Тернер і привітав відразу двох своїх Валентинів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.