До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: як знаменитості відсвяткували Великдень

4 квітня відзначали католицький Великдень. Цього року свято як і раніше відбувалося в умовах локдауну, але, з огляду на знімки знаменитостей в Instagram-акаунтах, це не завадило їм радісно провести час просто неба в колі своїх сімей. Багато які зірки поділилися щасливими світлинами з цієї нагоди: Сара Джессіка Паркер показала, як прикрасила святкові яйця зі своїми дітьми, Джиджі Гадід одягнула дочку Хай у костюм великоднього кролика, а Дженніфер Гарнер продемонструвала своїм шанувальникам випічку у формі вушок пасхального зайця.

Радісний день був у сім’ї Бекхемів, які вибралися повним складом на природу. Цього року до них доєдналася наречена старшого сина Брукліна — Нікола Пельтц. Кейт Міддлтон і принц Вільям привітали англійців зі світлим святом Великодня за допомогою короткого ролика із шоколадним яйцем, а принц Чарльз записав звернення до народу. Докладніше про те, як знаменитості відсвяткували Великдень, дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.