До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 весняних образів модниці Вероніки Ферарро

Весна в самому розпалі й попри похмуру погоду ніхто не забороняв вибирати яскраві відтінки, життєрадісні принти й сміливі фасони. Італійська модниця Вероніка Ферарро, за якою в Instagram стежить 1,2 мільйона користувачів, знає як освіжити свій весняний гардероб за допомогою трендових речей, не забуваючи водночас про позачасову базу. У модному арсеналі streetstyle-зірки можна знайти: світлі брючні костюми, багато позасезонного деніму, цікаві жакети в парі зі спокусливими бралетами, яскраві спортивні костюми, сукні з квітчастим орнаментом, весняні сумки й звіриний принт. Пропонуємо докладніше розглянути гардероб трендсетерки Вероніки Ферарро.

Для своїх повсякденних виходів модна італійка часто робить ставку на доступні й зрозумілі поєднання: джинси прямого крою з укороченим топом і всілякими жакетами — від шкіряних варіантів до блейзерів з флористичним принтом. Доповнює Вероніка свої образи часто за допомогою трендової сумки Louis Vuitton Coussin, лоферів на масивній підошві або грубих черевиків. У гардеробі streetstyle-активістки також є утилітарні комбінезони класичної колірної гами Fendi і Gaelle Paris, спортивний костюм Christian Dior у яскравому забарвленні мілітарі, квітчасті сукні з відкладним коміром і шкіряні куртки в парі з лосинами у звіриний принт. Стиль Вероніки надихає вдягатися ненудно й ефектно щодня.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.