До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 весняних образів модниці Леоні Ганне

Цього сезону ми пропонуємо відкинути всі похмурі кольори й зустрічати весну в яскравих життєрадісних відтінках. Найкращим прикладом колірного поєднання у стилі колорблокінгу слугує Instagram-акаунт модниці з Німеччини Леоні Ганне. Довгонога білявка з блакитними очима й гарною усмішкою обожнює комбінувати яскраві відтінки. В її гардеробі можна побачити всі кольори веселки — від жовтого й зеленого до блакитного та червоного.

З легкої руки модної блогерки Леоні Ганне лимонне пальто Prabal Gurung знаходить собі пару у вигляді босоніжок і сумки Bottega Veneta, помаранчевий об’ємний клатч слугує яскравою деталлю в білосніжному ансамблі Marc Cain, а червона сукня з ефектним бантом Carolina Herrera має чудовий вигляд зі шкіряними ботфортами-панчохами Jimmy Choo. Крім того, streetstyle-зірка вміло поєднує в одному образі кілька лавандових відтінків, які цього сезону будуть особливо популярні. Широкі рожеві штани та светр грубого в’язання в бузковому відтінку бренду Selmacilek модниця обігрує блискучою сумкою Fendi відтінку Very Peri й фіолетовими мюлями Gianvito Rossi.

Реклама

Сексуальну чорну сукню Patbo Леоні поєднує з яскраво-синім блейзером Wardrobe.NYC і мінісумкою з металічним блиском Balenciaga. Здається, що колірних обмежень немає для Леоні, адже хочеться приміряти чи не кожен ансамбль, що вона демонструє. Наприклад, штани й светр у відтінку лайма з брунатним шкіряним тренчем або сині штани карго з жовтим пальтом. Більше модних весняних образів Леоні Ганне дивіться в нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.