До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 модних образів Клер Роуз для ранньої осені

Новий сезон наближається з кожним днем, а часу підібрати модну осінню капсулу стає дедалі менше. Щоб не витрачати багато часу на пошук актуальних речей, пропонуємо зазирнути в Instagram-акаунти головних модниць і подивитися, що вони купують ранньої осені. Раніше ми знайомили вас з покупками скандинавської streetstyle-зірки Перніль Тейсбек, а нині пропонуємо зазирнути в гардероб до fashion-блогерки Клер Роуз.

В основі вересневого гардероба Клер Роуз — джинси прямого крою, які дівчина носить в парі з твідовими жакетами, тренчами й пальтами. Клер також обожнює поєднання чоловічих оксфордів зі шкарпетками, балеток і вузьких штанів з об’ємними жакетами, брючних костюмів вільного крою та кросівок. Модниця пропонує також придбати на ранню осінь бретонку. Сама Клер має вже кілька смугастих джемперів, які носить із широкими джинсами або штанами. Для робочих буднів streetstyle-зірка вдягає спідничні костюми з туфлями на зав’язках, а для образів вихідного дня робить ставку на кеди й трикотаж. Більше образів Клер Роуз дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.