До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Періс Гілтон спростувала чутки про вагітність

У лютому цього року Періс Гілтон повідомила про свої заручини з коханим Картером Реумом. Колишня спадкоємиця імперії Гілтонів поділилася з підписниками в Instagram знімками з радісної події й показала каблучку для заручин. За останню добу в мережі з’явилася інформація про можливу вагітність Періс. Відомо, що Гілтон вже давно намагається завагітніти, а в січні вона розповідала про лікування за допомогою ЕКО. Гілтон уточнювала, що хоче стати мамою близнят і зважилася на цю процедуру за порадою своєї подруги Кім Кардаш’ян, яка скористалася послугами сурогатної матері.

Проте, за останньою інформацією, Періс спростувала чутки про вагітність. Про це зірка розповіла в недавньому випуску свого подкасту This Is Paris. "Я чекаю до весілля. Нині шиють мою весільну сукню, і я хочу, щоб вона мала чудовий вигляд і прекрасно на мені сиділа", — сказала Періс. Вона також поділилася, що планує стати мамою після весілля, яке відбудеться у 2022 році: "Не можу дочекатися наступного року, щоб почати готуватися до материнства. Але, як я вже сказала, поки я готуюся лише до весілля", — підсумувала Гілтон.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.