До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ходять чутки: A$AP Rocky зрадив вагітну Ріанну

A$AP Rocky та Ріанна, які в січні 2022 оголосили про те, що чекають на дитину, схоже розлучилися. В Інтернеті ходять чутки, що музикант зрадив вагітну Ріанну з її подругою – дизайнеркою бренду взуття Аміною Муадді. Про це розповів модний інсайдер Луїс Пізано у своєму Twitter-акаунті: "Ріанна й A$AP Rocky розлучилися. Ріанна пішла від нього після того, як викрила його у зраді з дизайнеркою взуття Аміною Муадді". Цікаво, що Ріанні дуже подобається бренд взуття дизайнерки – її часто можна було побачити в босоніжках Amina Muaddi. Також Аміна тривалий час працювала для взуттєвого бренду Ріанни як запрошений дизайнер. Разом вони створили 2 капсульні колекції Fenty x Amina Muaddi. Наразі Ріанна й A$AP Rocky ніяк не прокоментували чуток.

A$AP Rocky вже підозрювали у зрадах Ріанні з подругою співачки Megan Thee Stallion. Хоча чутки не знайшли офіційного підтвердження, Ріанна видалила частину спільних фото з офіційної сторінки свого бренду спідньої білизни Savage & Fenty. Нагадаємо, що про стосунки Ріанни та A$AP Rocky вперше стало відомо у 2020 році. Пара довго приховувала свій роман до травня 2021-го, хоча артисти були вже давно знайомі. Ще у 2013 році репер підтримав Ріанну під час її світового турне, а після цього вона знялася в його кліпі Fashion Killa. Нині Ріанна перебуває на останніх термінах вагітності. Для неї та A$AP Rocky це буде перша дитина.

A$AP Rocky та Ріанна

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.