До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гейлі Бібер вибирає помаранчевий колір цього літа

Гейлі Бібер любить носити яскраві відтінки й у неї це класно виходить. Так, цієї зими вона серед перших модниць наочно демонструвала, як носити яскраво-зелений колір. Поки інші ще тільки придивлялися до цього відтінку, Гейлі вже активно складала образи в трендовому кольорі. З настанням тепла в Бібер з’явилося нове захоплення — помаранчевий колір, який вдало підкреслює її відтінок шкіри й має ефектний вигляд у парі з іншими теплими кольорами: жовтим і кораловим. Для повсякденного виходу Гейлі вдягнула довгий маскулінний жакет вільного крою Acne Studios, мінісукню приглушеної помаранчевої гами LHD і босоніжки з вишуканими ремінцями Femme. Під пахвою вона несла жовтий клатч Bottega Veneta, а її обличчя прикрашали протисонцеві окуляри з кольоровими скельцями DMY BY DMY.

Гейлі Бібер

Окремо кожен предмет її образу, що є результатом професійної роботи стилістки Мейв Рейлі, пропонував яскравий сплеск кольору, проте сукупно всі вогненні відтінки створили ще більший ефект. Вважайте це новим модним прийомом створення монохромного літнього образу: просто підбирайте речі подібної колірної палітри, а потім не бійтеся їх поєднувати.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.