До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємний сенс прикрас Кейт Міддлтон на похороні принца Філіпа

17 квітня в каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку поховали принца Філіпа, герцога Единбурзького. На зворушливій відправі особливої уваги надали пристрасті принца Філіпа до музики: від його прохання про те, щоб прозвучала композиція Бенджаміна Бріттена на текст поеми "Jubilate Agno", до виконання Псалма 104, який поклав на музику композитор Вільям Ловеладі. Однак не тільки ретельно підібрані читання або зворушливі гімни визначали проводи принца Філіпа, а й одяг, який вибрала сім’ герцога, щоб віддати данину поваги його життю й спадщині. Так Кейт Міддлтон одягла чорну сукню-пальто з бантом на шиї одного зі своїх улюблених брендів Catherine Walker і головний убір, прикрашений чорною вуаллю.

Кейт Міддлтон

Вбрання Кейт доповнила прикрасами, зокрема сережками з перлами й діамантами, які мають особливе значення для Єлизавети II. Цю прикрасу Її Величності подарував правитель Бахрейну з нагоди весілля з принцом Філіпом у 1947 році. Однак найважливішим аксесуаром в образі було багатоярусне перлове намисто. Воно стало не просто елементом образу, а старанно продуманою деталлю, що віддає данину поваги її покійній свекрусі, принцесі Діані, яка надягала його на зустріч у Гемптон-Корті в 1982 році. Відтоді як прикрасу подарувала імператриця Японії в 1970 роках, багатошарові нитки перлів, що належать до королівської колекції прикрас, не тільки заворожували своїм переливним блиском, а й слугували тонким натяком на попередників Міддлтон у королівській родині. У день глибокого трауру герцогиня Кембриджська за допомогою прикрас змогла прикрасити свій образ у спосіб, який точно б схвалив принц Філіп.

Кейт Міддлтон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.