До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фібі Файло виступить на арт-фестивалі у Швейцарії

Фібі Файло – дизайнер і колишній креативний директор Celine, яка покинула свій пост у грудні 2017 року, виступить як спікер на арт-фестивалі Engadin Art Talks. Фестиваль відбудеться 26 і 27 січня в швейцарській комуні Цуоц. Міжнародний форум E.A.T заснований 2010 року і спрямований на те, щоб розкрити одну з тем у сфері мистецтва з різних сторін. Цього разу головна тема – "Як гравітація і грація визначають сучасне життя в епоху цифрових технологій?".

Фібі Файло

Пару Фібі Файло на фестивалі мистецтв, дизайну, кіно, літератури і науки складе німецький фотограф Юрген Теллер, який тісно співпрацював з нею під час її роботи в Celine. Також список спікерів поповнили хореограф Сесілія Бенголеа, музикант Ентоні Мур, архітектор Арно Брандлюбер, художниця Лена Хенке та інші. Організаторами заходу стали арт-куратор Ганс-Ульріх Обрист, глава Kunsthalle Zurich Даніель Бауманн і Беатрис Курігер – арт-директор фонду Вінсента Ван Гога в Арлі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.