До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еволюція стилю Леді Ґаґи

28 березня свій день народження святкує знаменитість, чия зірка засяяла на небосхилі в 2008 році — з виходом альбому The Fame, який отримав гучне схвалення критиків і шанувальників. Леді Ґаґа — королева епохи, яка кардинально трансформується та змінює свій образ із кожним альбомом. Сьогодні Vogue.ua згадує найепатажніші появи співачки та акторки на преміях та червоних доріжках: від костюму з мʼяса до струмливої максісукні Gucci.

2009 рік
2009 рік

Реклама

2010 рік
2010 рік

Свою першу музичну премію VMA в 2009 році Леді Ґаґа отримала в прозорій мереживній сукні Alexander McQueen вишнево-червоного кольору з вуаллю в тон. А вже наступного року зʼявилася на червоній доріжці в скандальній мʼясній сукні. Тоді вона завоювала нагороду "Відео року" за кліп на пісню Bad Romance і вбралася в одяг із сирого яловичого біфштексу, розроблений Франком Фернандесом.

2014 рік
2014 рік

2015 рік
2015 рік

2016 рік
2016 рік

Після виходу альбому ARTPOP у 2013 році, який мав неймовірний успіх, стиль співачки став трансформуватися. Втомившись від постійної пильної уваги ЗМІ, зірка почала пом'якшувати свої образи. Звичайно, вона все ще мала захопливий вигляд. На церемонії вручення премії "Оскар" Леді Ґаґа у рожевій металевій сукні з шаликом Versace, що нагадувала вбрання грецької богині, довела: немає нічого, чого б вона не змогла втілити — чи то чиста проста елегантність, чи високий концептуальний артистизм.

2018 рік
2018 рік

2019 рік
2019 рік

Нова епоха в карʼєрі Леді Ґаґи почалася після гучного виступу на Super Bowl у 2017-му. Наступного року вона кинула виклик критикам і ненависникам своєю головною роллю в гітовому фільмі "Народження зірки" — і довела, що вона не та сила, яку можна ігнорувати. Коли знаменитість вийшла на червону доріжку Венеційського кінофестивалю у рожевій сукні з пірʼям Valentino Haute Couture, яка рухалася з кожним кроком, це стало ідеальною демонстрацією її нового статусу. Згодом, після вісімнадцяти місяців у подобі Патриції Реджані, дружини Мауріціо Ґуччі, для майбутньої модної драми Рідлі Скотта "Дім Gucci", Ґаґа на премʼєрі повернулася до своїх фірмових туфель на мегаплатформі. Фіолетова сукня Gucci з колекції весна-літо 2022 здіймалася, коли її руки в сітчастих рукавичках зі стразами розмахували прозорим драпуванням. А під час своєї останньої публічної появи на церемонії "Оскар-2023" знаменитість вибрала образ із осінньо-зимової колекції Vеrsace.

2021 рік
2021 рік

2023 рік
2023 рік

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.