До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еволюція стилю Скарлетт Йоганссон

Кар'єру Скарлетт Йоганссон можна назвати еталонною для класичної голлівудської блондинки. Все пішло "як по маслу" з самого початку. За роль в "Труднощах перекладу" (2003) актриса отримала премію BAFTA в номінації "Найкраща актриса". Того ж року вийшла драма "Дівчина з перловою сережкою", де вона зіграла служницю Грит, музу голландського художника Яна Вермеєра. Потім в її кар'єрі трапився Вуді Аллен з його "Матч Пойнтом", Йоганссон відразу стала однією з його улюблених актрис. З 2008 року американка – частина всесвіту MARVEL – Чорна Вдова.

Скарлетт Йоганссон у рекламній кампанії Dolce & Gabbana Beauty

З самого початку Скарлетт не давала приводу сприймати себе як типову порожню блондинку-інженю. І якщо і знімалася в подібних образах для рекламних кампаній (наприклад, Dolce & Gabbana Beauty) або в тому ж фільмі "Матч Пойнт", то зовсім не перетворювалась у кліше-об'єкт підвищеної чоловічої уваги. 2018 року за підрахунками журналу Forbes Йоганссон стала найбільш високооплачуваною актрисою – заробила 40 мільйонів доларів. У листопаді їй вручили премію People's Choice Awards – хто гідний нагороди, вирішували звичайні люди голосуванням в інтернеті.

Реклама
Скарлетт Йоганссон в Versace (осінь-зима 2018/19) на церемонії People's Choice Awards 2018

Рік за роком, дорослішаючи і обростаючи новими ролями і батьківськими обов'язками, змінювалася сама Скарлетт. Доброю ілюстрацією змін завжди слугує гардероб. У випадку з Йоганссон разом з юністю залишились мережива, занадто короткі сукні і довгі платинові локони. Їх змінили лаконічні архітектурні вбрання і короткі елегантні стрижки.

Vogue.ua простежив, як змінювався стиль Скарлетт Йоганссон за останні десять років на прикладі червоних килимових доріжок.

<b>скарлет эволюция</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.