До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Елізабет Дебіки повторила знаменитий образ принцеси Діани

Після відтворення образу принцеси Діани в її легендарній "мстивій сукні", шанувальники леді Ді нетерпляче очікують побачити нові перевтілення Елізабет Дебіки в п’ятому сезоні серіалу "Корона". І ось, нарешті, з’явився ще один знімок актриси в образі принцеси Уельської. Цього разу у вбранні, що витримало випробування часом і досі актуальне.

Під час знімання на вулицях Лондона Дебіки повторила фірмове вбрання принцеси Діани в червоному пуховику, чорній водолазці, чорних легінсах, темно-синій бейсболці й парі коричневих черевиків до середини литок. Цей образ, безсумнівно, був відтворений за вбранням, у якому Діана з’явилася під час подорожі на гірськолижний курорт до Австрії в 1994 році. До слова, сьогодні цей образ принцеси регулярно інтерпретують Емілі Ратаковскі, Белла Гадід і Гейлі Бібер.

Реклама
Принцесса Диана во время поездки на горнолыжный курорт в Лех, Австрия, 1994 годПринцеса Діана під час подорожі на гірськолижний курорт у Лех, Австрія, 1994 рік

Очевидно, в п’ятому сезоні серіалу Netflix "Корона" глядачі побачать багато модних образів, що як і раніше актуальні. Наприклад, ми нетерпляче очікуємо на комбінацію флуоресцентних шортів і толстовок у парі з нормкорними кросівками, як на фото нижче.

Принцесса ДианаПринцеса Діана

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.